[ratings]

Magyarországon egyre jobban kezd elterjedni az eddig méltatlanul figyelmen kívül hagyott SEO PowerSuite programcsomag. Ezért gondoltam arra, hogy írok nektek egy összefoglaló cikket miért érdemes ezekkel a programokkal kezdeni a saját oldalatok optimalizálását.

Rengeteg keresőoptimalizálási programot lehet már találni, amik segítségünkre lehetnek a weboldalunk optimalizálásában. Viszont a bőség sokszor hátrányt is jelent. Nem könnyű eldönteni, hogy kinek és milyen feladatra, melyik szoftver a legjobb választás.

Ha Te saját weboldalt üzemeltetsz vagy kis és középvállalkozó vagy, valamint házon belül szeretnéd megoldani a keresőoptimalizálást, akkor az egyik legjobb választás a SEO PowerSuite programcsomag. Nézzük részletesen, hogy miért.

Konklúzió

A SEO PowerSuite programcsomag megér egy próbát, ha még most kezdesz el foglalkoznia keresőoptimalizálással és nem szeretnél nagy összeget elkölteni webes SEO szoftverekre.

A programok nem kerülnek hatalmas összegekbe, főleg akkor nem ha kifogsz egy akciót. Ilyen esetekben akár örök-élet frissítést is kaphatsz egy-egy szoftverhez akár már 40 dollárért. Tehát az összeg nem nagy.

Hogy mit tud? – Én csináltam olyan weboldalt csak ezeknek a szoftvereknek a méréseire hagyatkozva, ami elérte egy év alatt a havi 100.000 látogatót. Erről készült egy technikai dokumentáció mit hogyan állítottunk be, amit most még beszerezhetsz itt magadnak.

Lehet vele dolgozni! Figyelni kell a fent említett hibákra amiken elcsúszhat egy projekt és ha kihasználod azokat a COOL funkciókat amiket említettem, akkor gyorsan tudsz majd eredményeket elérni a keresőoptimalizálásban. Ja és persze sok időt is meg fog neked spórolni ez a programcsomag.

Töltsd le, teszteld és mondd el itt a cikk alatt, hogy mit tapasztaltál.