Jogi információk

Figyelmesen olvasd el ezt az oldalt, ha szeretnél weboldalunkról valamilyen tartalmat másolni, átvenni. A SEO Navigátor összes tartalmát szerzői jog védi amelyek felhasználása a megszabott féltetlek mellett engedélyezett vagy egyes esetekben teljesen tiltott! Ezekről a tartalom felhasználási korlátozásokról és szabályokról ezen az oldalon tájékozódhatsz.

A jogi procedúra és egyéb gondok elkerülése végett, ha másolnál az oldalunkról, mindig nézd meg ezt az oldalt, hogy mit tehetsz és mit nem!

Ingyenesen hozzáférhető tartalmak

Az ingyenesen hozzáférhető tartalmaink (azaz azok a tartalmak amelyeket el tudsz olvasni regisztráció vagy fizetés nélkül) egyes megkötésekkel másolhatóak, felhasználhatóak.

Mi minősül ingyenesen hozzáférhető tartalomnak

Azokat a tartalmakat soroljuk ide amelyekhez nincs szükség adatok megadására vagy fizetésre ahhoz, hogy el tudd olvasni. Az email címért cserébe küldött tanulmányok és segédletek nem tartoznak ebbe a kategóriába! Ide tartozik a YouTube csatorna és Facebook csatornán közzétett, ingyenesen nézhető videók, olvasható dokumentumok.

Melyek ezek a tartalmak

 • Nyilvánosan elérhető nem regisztrációhoz kötött blog cikkek
 • Ingyenes esettanulmányban szereplő mérési adatok példálózó jellegű felhasználása – teljes esettanulmány felhasználása nem!
 • Nyilvánosan elérhető oldalunkon szereplő saját gyártású képek
 • Facebook oldalunkra feltöltött videók és dokumentumok
 • YouTube csatornánkra feltöltött videók és dokumentumok

Milyen korlátozások vannak életben

Másolhatod a fenti tartalmakat abban az esetben, ha az alábbi szabályoknak megfelel a felhasználás:

 • A megjelenő cikkeket azonnal másolni Tilos! A másolt tartalomnak régebbinek kell lenni 5 naptári napnál. Ez alól kivételt képeznek az RSS hírcsatornák.
 • Az általad másolt és közzétett cikk végén vagy a szövegtörzsben szerepelnie kell egy keresőoptimalizálási szabályoknak megfelelő teljes értékű linknek, mint forrásmegjelölés. Érthetően: Ha publikálod a cikket akkor, helyezz el benne egy teljes értékű linket amely a forrás cikkre mutat és nem a weboldalunk főoldalára.
 • Ha általánosságban beszélsz egy cikkről, eredményről akkor a viszont-linked mutathat a SEO Navigátor főoldalára.
 • Ha ingyenesen letölthető dokumentumból használsz fel adatokat (kivéve a teljes dokumentum másolása) akkor is ki kell helyezned egy teljes értékű linket amely a SEO navigátor kezdőoldalára mutat mint forrásmegjelölés.
 • Mérési adatokat tartalmazó illetve saját gyártású képeink a kép alatti forrás megjelöléssel használhatóak fel. Teljes értékű linket kell kihelyezned úgy hogy annak a linkszövege vagy a weboldal URL címe vagy a Forrás: SEO navigátor megnevezés legyen.
 • Facebook és YouTube videók esetében nem szükséges a forrásmegjelölés, ha ez a videó megosztva van a közösségi média felületen. Forrás megjelölés szükséges, ha ezek a videók beágyazva fognak szerepelni a publikáló weboldal tartalmában. A forrásmegjelölés teljes értékű linkkel történjen a SEO Navigátor főoldalára vagy a weboldalunk releváns cikkére amelyhez a videó készült.

Ha olyan tartalmat, tartalmi elemet, videót szeretnél felhasználni amelyeknek a szabályozása nincs a fenti listában akkor a problémák elkerülése végett ezt jelezd ügyfél-szolgálatunkon ahol szívesen segítünk, hogy mit és hogyan használhatsz fel.

Miért van szükség ezekre a korlátozásokra?

Rengeteg időt, energiát és pénzt szánunk arra, hogy minél átfogóbb és gyorsan kivitelezhető technikai leírásokat, videókat kapj. A szabadon hozzáférhető tartalmain esetében engedékenyebbek vagyunk, így nem kérünk mást cserébe mint hogy megjelöld az eredeti forrást és betartsd a fenti szabályokat. Reméljük hogy megérted azt, hogy ez így korrekt dolog velünk szembe, munkánkért cserébe.

Fizetős vagy adatvonzatú tartalmak

A fizetős tartalmaink azok a tartalmak amelyekért egy bizonyos összeget kellett fizetned, hogy hozzáférhess, elolvashasd vagy feldolgozhasd. Adatvonzatú tartalmaink azok a tartalmak amelyekért cserébe adatot kellett megadnod (pld: email cím) és így fértél hozzá a tartalomhoz. Olvasd el az ezekre vonatkozó korlátozásokat!

Mi minősül fizetős, adatvonzatú tartalomnak

Ide tartozik az ingyenes esettanulmány és minden olyan dokumentum amelynek letöltéséhez szükséges volt megadnod legalább egy adatot vagy fizetned kellett érte. Továbbiakban ide tartoznak azok a videók és dokumentumok amelyek nem nyilvánosak a YouTube csatornán vagy a Facebook-on. Továbbiakban ide tartoznak azok a videók is amelyek weboldalunkra vannak feltöltve.

Melyek ezek a tartalmak

 • Ingyenes email címért cserébe letölthető dokumentumok
 • Fizetési vonzatú PDF könyveink, dokumentumaink
 • Weboldalunk fizetős (klub) részébe tartozó cikkek amelyeket előfizetéssel érsz el

Mit másolhatsz és mit nem ebben az esetben? Az ilyen cikkek esetében a nyilvánosan látható tartalom a fenti korlátozásokkal másolható viszont a cikk azon része amelyik belépés/regisztráció/vásárlás után látható, csak arra a fizetős tartalom szabályozás lép érvénybe.

Milyen korlátozások vannak életben

 • A fizetés köteles és adatvonzatú tartalmak semmilyen formában nem másolhatóak!
 • Termék esetében nem készíthetsz másolatot sem úgy hogy a szöveget másolod ki vagy úgy hogy a letölthető dokumentumból teljes másolatot készítessz!
 • Szolgáltatás, magazin előfizetés esetén nem mentheted le a cikket. A havidíjjal hozzáférhető cikkek kizárólagosan a weboldalunkon olvashatóak el illetve ott kell őket feldolgozni!
 • Ezeknek a tartalmaknak Te vagy a tulajdonosa ha megvásároltad, ezért nem adhatod tovább!

A korlátozások érvényesek harmadik félre vonatkozóan is. Ha nem Te vásároltad és osztottad meg a fizetős tartalmat, hanem te már a másolatot másoltad tovább, abban az esetben is érvényesíteni fogjuk követelésünket. Az mindegy hogy a folyamat mely szintjén állsz, a korlátozás mindig a szándékra vonatkozik és nem csak a vásárlást végző személyre.

Miért van szükség ezekre a korlátozásokra?

Rengeteg időt és pénzt fektetünk termékfejlesztésbe. Teszteljük amit átadunk és ez nagyon pénzigényes. Ezek a termékek és szolgáltatások biztosítják cégünk működését, így ha másolatot készítesz valójában minket károsítasz meg! Olvasd el a szabályozást és tartsd be, így neked és nekünk is nyertes lesz ez az együttműködés.

Tartalmaink szerzői jogvédettek – Műnyílvántartásban vannak

Tartalmaink szerzői jogvédettek – Műnyílvántartásban vannak

Tartalmaink szerzői jogvédettek – Műnyílvántartásban vannak

Weboldalunk összes tartalma, videóink digitális másolatai, PDF könyveink és az Online Magazin cikkei Önkéntes Műnyílvántartásba vannak véve és a következő tartalmainkról is készülnek bizonyító erejű dokumentumok, amelyek egy peres eljárás során felhasználhatóak.

Kérünk tartsd be a szabályainkat!

Köszönjük!

>