Linképítés tanfolyam [Haladó képzés] – Linképítés technikák és automatizálásuk

Szerző: |2018-12-17T15:53:25+00:002018. december 17.|Kategória: SEO|Téma: , |
  • Linképítés tanfolyam [Haladó képzés] - Linképítés technikák és automatizálásuk

Értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (2 szavazat értéke: 5,00 csillag!)

Loading...

A kezdő linképítés tanfolyam során megismerkedhettél az alapokkal és azokkal a technikákkal, amiket büntetési kockázat nélkül használhatsz a keresőoptimalizálás utolsó lépéseként. Ebben a cikkben átbeszéljük azokat a technikákat, amik kimaradtak az első oktatóanyagból, és nézünk még pár haladóbb technikát, amiknek szintén nagy hasznát vehetitek a linképítés során.

Említettem a kezdő linképítés tanfolyamot, amit mindenféleképpen tanulmányozz át első lépésként, mert ez a cikk csak így lesz érthető. Ha még nem rágtad volna magad át rajta, akkor kattints ide, kezdd ezzel a linképítési folyamat megértését!

Először is fussuk át, hogy mi volt az alapképzésben, és utána jöjjenek azok a technikák, amiket már nem, vagy nagyon körültekintően használunk, és azok amikkel még profibban építhetsz majd linket a saját weboldaladra.

Összefoglaló a haladó linképítés tanfolyamhoz

Ez a tanfolyam egy fél-haladó/haladó képzésnek felelt meg. Itt már nem csak azokkal a technikákkal találkoztál, amiket a keresőoptimalizálás alap képzésekben szoktak oktatni. Mutattam pár olyan linképítési technikát, amik 100%-ig biztonságosak, és még automatizálni is lehet őket.

Ebben a témában fog érkezni még egy szakmai cikk, amiben végigvezetlek a teljes automatizálás folyamatán. Link-partnereket fogunk keresni. Megállapítjuk, hogy hiteles és erős-e a partner. Megkeressük a partnert személyre szabott levéllel.

Mindent leautomatizálunk amit csak lehet, hogy rövid időn belül tudj magadnak olyan link-partnert találni, akivel össze tudtok dolgozni, és javítani tudja a weboldalad helyezéseit.

Minden alap információ a birtokodba került a linképítés kezdőknek képzés alatt, amit itt találsz. Most megismerted milyen a tökéletes backlink hálózat, és milyen linkeknek kell lennie egy természetes linkhálózatban. Megismerted azokat a technikákat is, amikkel ezeket a linkeket meg tudod szerezni.

Nincs más hátra, mint előre. Kezd az alap képzéssel, ha az megvan, akkor nézd meg itt a technikákat. Automatizáld a részfeladatokat, és szerezz minél több erős linket hiteles forrásból.

A kérdéseidet várom, vagy itt a képzés alatt, vagy a zárt Facebook csoportunkban. Ha még nincs előfizetésed, és érdekel a téma, itt találsz információkat! – Jó munkát, és hajrá! Irány a Google első helye!

Oszd meg ezt a cikket!

Szerző:

Keresőoptimalizálási tanácsadó. Szakterületem a WordPress weboldalak optimalizálása és az organikus látogatószám növelése. Ügyfeleim között megtalálhatóak a hazai KKV weboldalak üzemeltetői, épp úgy mint a nagyobb multinacionális cégek is.

Szólj hozzá! - Kíváncsiak vagyunk a véleményedre.

Show Buttons
Hide Buttons