Több mint 3.578 db eladott PDF könyv és visszajelzett 99.98%-os elégedettség!Sipos Csaba
Keresőoptimalizálás a gyakorlatban

A könyv, ami megtanít a működő keresőoptimalizálás technikákra, és megmutatja, hogyan alakítsd a weboldalad egy automatizált látogatószerző gépezetté!

Keresőoptimalizálás a gyakorlatban könyv

*Kattints a gombra, és nézd meg miért más ez a keresőoptimalizálási könyv mint a többi!

  • Ezt a technikát használja a Yoast WordPress SEO és a SEO PowerSuite csapata is (A Yoast SEO és SEO PowerSuite által használt és bevált keresőoptimalizálási technikák már elérhetőek idehaza is.)
  • 5-féle iparágban, több ezer látogatót szereztünk ezzel a tesztelt módszerrel (Minden termék és szolgáltatás esetén, bizonyítottan működő keresőoptimalizálási technikák.)
  • “Agyad eldobod” kategóriájú, “Nem is gondoltam rá” rengeteg példa (Elemzések, kivitelezési tervek és egyből látható összefüggések. Ennél gyorsabban nem tanulhatsz senkitől.)
  • 5 db kivitelezési terv, 200 oldalon szájbarágva (Mint az oviban. Elmondjuk mit kell csinálnod, Te lemásolod és minden tökéletesen működni fog, külsős segítség nélkül.)

Mit mondanak a Facebook-on a könyvről?

Mit mondanak a Facebook-on?

Mit mondanak levélben a könyvről?

Mit mondanak levélben a könyvről?
Mit mondanak levélben a könyvről? #2.

Mit mondanak, akik már használják?

A SIBA Tech könyve segített abban, hogy a SEO szempontból fontos hibákat javítsam, így már nem jelent akadályt az első hely megszerzése. A javulásokat már pár nap után tapasztaltam!

Portik Cseres Zalán

Portik Cseres Zalán

Csapo Web stúdió [http://www.portik.hu]

Sok hibára fény derült, amiket könnyedén ki tudtam javítani. A hibajavításon felül a honlap optimalizálás feladatok is könnyedén elvégezhetőek, a javulás pár nap után már érezhető! Köszönöm!

Ungár Júlia

http://www.randitime.hu


Egészen pontosan mit fogsz találni a „Keresőoptimalizálás a gyakorlatban” könyvben?

Lépésről-lépésre segítséget nyújtó KIVITELEZÉSI TERVEKET. Úgy működnek mint az IKEA útmutató.
Olvasod – csinálod, olvasod – csinálod… bumm, KÉSZ van!

0. Miért rossz az, ahogy eddig a keresőoptimalizálást csináltad

Ha eddig a keresőoptimalizálással napi 10-100 embert tudtál csak szerezni, mostantól kezdve elérheted a napi 1000-5000 látogatószámot is! Csak másold amit mutatok.

1. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan tervezd meg a kulcsszó-stratégiád

A kulcsszókutatás és stratégia folyamata, amely megalapozza a napi látogatószám ugrást. Enélkül nem lesz stabilan sok látogatód.

2. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan alakítsd ki a weboldal szerkezetét

Ha így csinálod, akkor sokkal hamarabb jönnek a keresőoptimalizálási eredmények, és a Google is jobban fogja értékelni a weboldalad.

3. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan készítsd el a minőségi tartalmadat

A módszer, amivel játszi könnyedséggel fogsz olyan tartalmat készíteni, amit a Google önszántából a találati lista elejére akar helyezni. Ez a tartalom az olvasóidnak is kiváló lesz.

4. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan optimalizáld a tartalmadat

Ha így állítod be a tartalmadat, a Google nem fog gondolkodni rajta, hogy a Te, vagy a konkurensed weboldala legyen előrébb a találati listában.

5. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan csináld büntetésmentesen a linképítést

Ha követed ezeket az alapszabályokat, akkor minden Google büntetést elkerülhetsz, és a weboldalad látogatószáma is dinamikusan fog fejlődni.

Betekintő a könyvbe #1

Keresőoptimalizálás (SEO)  alapok

Betekintő a könyvbe #68

Kulcsszó stratégia és a weboldal struktúra

Betekintő a könyvbe #100

A helyes írási folyamat - Így készíts minőségi tartalmat

Betekintő a könyvbe #159

Linképítés régi és új weboldalak esetében


Mit érsz el, ha megcsinálod a könyvben leírtakat?

A VÁLASZ: A keresőoptimalizálás innentől kezdve gyerekjáték lesz!

1) Ingyen lesznek új látogatóid és így vásárlóid, még akkor is, ha semmit nem csinálsz

Az új keresőoptimalizálás technikák segítenek elérni az eddig elérhetetlen vevőidet, és ezt mind teljesen ingyenesen. Azonnal, tesztelt módszereket használsz, így időt spórolsz, és azonnal jönnek az eredmények.

Stabil látogatószám keresőoptimalizálással.

Stabil látogatószám keresőoptimalizálással.

2) Nem fogsz függeni a fizetett Facebook és Google Ads hirdetésektől

Akkor is érkeznek megrendelések amikor nem futnak a fizetett hirdetések, mivel a Google mindig a legrelevánsabb látogatót fogja adni! Érezni és élvezni fogod a különbséget, ha már nem kell a Facebook reklámokkal bajlódnod, és mégis jönnek a látogatók és a vásárlók.

Egyre drágábbak a fizetett hirdetések.

Egyre drágábbak a fizetett hirdetések.

3) Nem kell attól félned, hogy a Google büntetni fog a keresőoptimalizálás miatt

Ha követed a könyv utasításait nem kell attól tartanod, hogy a Google Panda vagy Pingvin büntetheti fogja a weboldalad. Ha ezeknek az információknak a birtokába jutsz dinamikus fog úgy fejlődni a látogatószáma a weboldaladnak, hogy nem veszélyezteti Google büntetés.

Google büntetés nélkül fogod optimalizálni a weboldalad.

Google büntetés nélkül fogod optimalizálni a weboldalad.

4) Akár 6.000%-os forgalomnövekedés egy év alatt csak keresőoptimalizálással

Mi ezekkel a tesztelt technikákkal egy év alatt 6.913%-os látogatószám növekedést tudtunk elérni. Itt az idő, hogy Te se kísérletezz tovább, használd a már bevált keresőoptimalizálási technikákat a leggyorsabb látogatottság növelés érdekében.

6000%-os SEO forgalom növekedés egy év alatt.

6000%-os SEO forgalom növekedés egy év alatt.

5) Nem lesz kitéve a weboldalad önjelölt SEO szakemberek kísérletezgetéseinek

2023-ra gombamód elszaporodtak az önjelölt SEO szakemberek, akik egy 5 részes ingyenes keresőoptimalizálás tanfolyam után már munkákat vállalnak, mint SEO mester. Gyorsan kaphatsz Google büntetést, és így veszítheted el a vásárlóidat, ha egy ilyen szakértő kezébe kerül a céges weboldalad. A könyvemből mindent megtudsz, hogy ne vezethessenek félre!

Önjelölt SEO szakemberek eredményei.

Önjelölt SEO szakemberek eredményei.

“Én leszek az első, aki megbízik a SEOnavigátor-ban?” – A kérdésed jogos! – Nem!

Így néz ki, egy sikeres kampánynak az egyik pillanata. Gratulálunk Sipos Csabának a Katapult Klubtagunknak, aki éppen egy új terméket vezetett be, egy könyvet, és hát így alakultak a megrendelései. Gratula Csaba!

Domán Zsolt

Domán Zsolt

DO!Marketing

Eddig több mint 10 kampányom futott sikeresen a „Keresőoptimalizálás a gyakorlatban” könyvem kapcsán, és csakis pozitív visszajelzéseket kaptam. Elértem a több mint 3.578 db-os eladási számot, így biztosra veszem, hogy ez a könyv Neked is pont ugyanolyan sokat fog segíteni, mint azoknak a vállalkozóknak, akik már használják ezeket a technikákat.

Ha most kéred a könyved, akkor 3 db bónusszal is megajándékozlak 18.970 Ft értékben!

1. BÓNUSZ: 6 hónap alatt 400.000 látogató SEO-val! Kivitelezési útmutató

(100 oldalas letölthető PDF E-könyv)

1. BÓNUSZ: 6 hónap alatt 400.000 látogató SEO-val! Kivitelezési útmutató

Adok egy 100 oldalas kivitelezési útmutatót az ingyenes esettanulmányomhoz, így könnyedén lemásolhatod Te is ezeket az eredményeket. Lépésről lépésre megmutatok mindent egy kivitelezési tervben.

1.990 Ft

2. BÓNUSZ: Örök-Élet frissítés– minden frissítés ingyenes a jövőben

(A könyvek frissítését ingyen küldjük.)

Élettartam frissítési garancia.

Minden kiadványunkat amiket megvettél és frissítünk a jövőben, Te már ingyenesen kapod meg, így többet ezekért a könyvekért nem kell fizetned. A frissített könyveket ingyen küldöm a címedre.

1.990 Ft

3. BÓNUSZ: PR cikk megjelenési lehetőség a HIREK-24.hu hírportálon.

(Küldd a cikked és publikáljuk.)

3. BÓNUSZ: PR cikk megjelenési lehetőség a HIREK-24.hu hírportálon.

Egy dinamikusan fejlődő és folyamatosan SEO-zott hírportálon jelenhet meg a cikked a weboldaladról és egy honlapodra mutató teljes SEO értékű linket is kapsz. Linkerő és látogatottság ingyenesen.

14.990 Ft

A 18.970 Ft értékű ajándékokat INGYENESEN elküldöm a megrendelésedet visszaigazoló levélben. Azonnal le tudod tölteni a BÓNUSZ könyvet és máris használhatod. Az örök-élet frissítési könyveket a most megadott e-mail címedre küldöm a jövőben. A PR cikk megjelenés részleteiről levélben tájékoztatunk.

Mennyibe kerül a „Keresőoptimalizálás a gyakorlatban” könyv?

27.960 Ft értékű csomagot kaphatsz most, 8.990 Ft-ért!

1) Sipos Csaba: Keresőoptimalizálás a gyakorlatban PDF könyv (~200 oldalas szakmai PDF E-könyv, amit folyamatosan frissítünk.)

2) 6 hónap alatt 400.000 látogató SEO-val! Kivitelezési útmutató (~100 oldalas másolható szerelési útmutató a technikák bemutatásával.)

3) Örök-Élet frissítési garancia – minden frissítés ingyenes (Ezeket a könyveket frissítjük, és az új példányokat már INGYENESEN fogjuk elküldeni.)

4) HIREK-24.hu Hírportál PR cikk megjelenési jog (Elküldöd a cikkedet és mi megreklámozzuk, így egy értékes SEO linket kapsz.)

>