6 hónap alatt 400.000 látogató SEO-val!

“Szereld magad” letölthető PDF KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓhogy Te is elérhesd ezt az eredményt ilyen gyorsan!

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A SEO Navigátor elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Magyarország egyik legbiztonságosabb online bankkártya elfogadó helye a Barion. Ezt a biztonságos megoldást használják a legnagyobb hazai webáruházak is mint például az Extreme Digital és mi.

A fizetési szolgáltatónk a Barion. A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192 | Copyright Barion Payment Zrt.

Nem! Ilyen terhelés nem lehetséges. A Barion kártyaelfogadó rendszerének átadjuk az információt, hogy mennyibe kerül a könyv. A bankkártyás fizetést a Barion oldalán végzed el. Mi nem látjuk az adatokat így csak az a terhelés történhet amit Te jóváhagytál.

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

1) MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.

Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

2) Mi alapvetően tanácsadó cég vagyunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk bármi mást bárkinek eladni? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? – Sehogy.

Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat. A bankkártya adatokat a Barion oldalán írod be amit a Magyar Nemzeti bank felügyel.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (SIBA Tech Kft) leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a Barion birtokában van. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát.