[ratings]

Mindenki gyors eredményeket szeretne elérni, ha keresőoptimalizálásról van szó. Azt tudjuk, hogy az optimalizálás hosszú folyamat és rengeteg mindennek meg kell felelni ahhoz, hogy stabil eredményeket tudjunk elérni. A most összeszedett keresőoptimalizálás tippek ennek ellenére megkísérlik a lehetetlent. Megmutatom azokat a hibákat és javításukat, amelyekkel én akár pár nap elteltével is tudtam robbanásszerű eredményeket elérni.

Természetesen ahhoz, hogy Te is tudj hasonló eredményeket produkálni szükséges az, hogy nálad is fennálljon egy-egy olyan hiba vagy hiányosság, amelyeket javítva azonnal megugrik a látogatószám vagy a helyezés.

Ha nincsenek meg ezek az alaphibák, akkor végig kell járnod a keresőoptimalizálás teljes folyamatát. Kulcsszavakat kell keresni. Tartalmat kell hozzájuk gyártani majd optimalizálni. Linket kell építeni.

Keresőoptimalizálás tippek: Összefoglaló

A fent említett keresőoptimalizálás tippek mindegyike akár egyesével is tud dobni a látogatószámon és a helyezéseken is, feltéve ha meg vannak csinálva.

A lenti képen egy olyan ügyfél weboldalának a helyezésjavulását látod, ahol csak ezt az 5 tényezőt javítottam ki és már pár nap után ilyen eredmények fogadtak.

Az “Entered” jelölés azt jelenti, hogy a Google az ügyfél oldalát arra a kulcsszóra eddig nem indexelte, nem mutatta meg és most már listázza a találati listában. A zöld nyíl melletti számok a helyezésjavulást, a piros nyíl melletti számok a helyezésromlást mutatják az előző naphoz képest.

A bemutatott keresőoptimalizálás tippek alkalmazása ilyen eredményeket hozott!

A bemutatott keresőoptimalizálás tippek alkalmazása ilyen eredményeket hozott!

Nézd át a saját weboldalad, hogy ezek a fő pontok jól vannak-e megoldva. Ha igen, akkor valószínűleg már csak pár link kell, és nem maradnak el az eredmények sem.

Megpróbáltam úgy körbejárni a témát, hogy a legégetőbb SEO hibákra adjak javítási tippeket, amelyekkel nap mint nap találkozok. És amint kijavítunk egy-egy ilyen tényezőt, azonnal történjen javulás.

Ez a cikk a teljesség igénye nélkül adott pár tippet, amit azonnal alkalmazhatsz. Ha esetleg maradtak kérdéseid azokat tedd fel itt a cikk alatt. A tippekben említett sarokkő technika leírását megtalálod a könyvemben, de az előfizetőinknek készül ilyen cikk majd a témában.