INGYENES KERESŐOPTIMALIZÁLÁS TANFOLYAM

Ezt állíts be a weboldalon, hogy ne csak látogatókat adjon a Google, hanem vásárlókat is!

6 részes SEO e-mail útmutató, kimondottan vállalkozásokra kiélezve.

 • KULCSSZÓ STRATÉGIA AZ ÜZLETI CÉLJAIDHOZ
  Hosszú távon így ad a Google nem csak látogatókat hanem vásárlókat is! Sokszor az alapoknál vérzik el a keresőoptimalizálás, ezt kerülheted el!

 • PROFI SEO BEÁLLÍTÁSOK
  Ha ezeket a beállításokat megcsinálod, a Google örömmel járja be az oldalad és egyből megjeleníti friss cikkeidet a találati listában.

 • TARTALOMKÉSZÍTÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS
  Ha ezeket a tényezőket beállítod akkor azonnal fogsz javulást tapasztalni a keresőoptimalizálási eredményeidben.

 • LÁTOGATÓSZERZÉS ÉS LINKÉPÍTÉS
  Alapszabályok amikre figyelned kell 2019 után, hogy a Google ne büntessen a linképítés miatt viszont azért rengeteg látogatót és még több vevőt adjon!

Általános információk, hogy miért fog ez nálad is működni!

Miért lett e-mail tanfolyam és miért nem letölthető dokumentum?

Azért döntöttünk így, hogy tudjunk veled kapcsolatot tartani, ha elakadnál valahol a megvalósításban. Igen tudjuk, hogy sokan spam-elnek az így gyűjtött e-mail címekre, de nekünk ez nem célunk.

Ha soknak érzed az általunk küldött leveleket, akkor bármikor leiratkozhatsz. Minden levélben biztosítunk neked lehetőséget a levélküldés leállítására.

Viszont, szeretnénk ha velünk maradnál, mivel az a tervünk, hogy sok értékes megvalósítási leírást fogunk neked odaadni. Lehet, hogy lesznek fizetősek, de nagyon sok ingyenes információhoz is hozzájuthatsz.

Több példával mutatom be mit miért kell csinálni. 100% gyakorlati oktatás és nincs mellébeszélés. Olyan példákat hozok amelyek működnek a szolgáltató és termék piacon is.

Tiszteletben tartjuk az e-mail címedet és soha nem küldünk spam-leveleket. Nem ajándékozzuk, adjuk el az e-mail címeket. Kizárólag mi küldünk Neked levelet, köti a cégünket a GDPR szabályozás. Ha kéred a tanfolyamot, akkor kizárólag abba egyezel bele, hogy mi küldhessünk neked levelet.

Igen, lehet hogy küldünk értékesítéssel kapcsolatos üzeneteket, de ez csak abban az esetben történik meg, ha a Te érdekedet szolgálja. Ilyen jellegű leveleket csak akkor kapsz ha ezek segítségével tovább bővítheted a tudásod vagy valamilyen kihagyhatatlan akciót fogunk tartani.

Ez egy 5 részes SEO tanfolyam így egymás után 5 emailt fogsz kapni pár nap eltéréssel. Erre azért van szükség, hogy elolvasd a tananyagokat és meg is csináld azt ami le van írva. Továbbiakba kapni fogsz olyan leveleket amiben fontos SEO, WordPress vagy értékesítési segítségeket nyújtunk.

Nem kell megijedned! Ha úgy érzed, hogy sok levelet kapsz vagy nem szeretnél többel levelet kapni tőlünk egyszerűen csak iratkozz le bármelyik levelünkben található linken. Ha leiratkozol a leveleinkről nem fogsz több e-mailt kapni tőlünk. Megértjük a döntésed és nem fogunk semmit kérdezni.

„Megmutatom, hogyan tudod magadnak megcsinálni a keresőoptimalizálást, ami fellendíti a vállalkozásod bevételét!”

Sipos Csaba

Sipos Csaba
a SEO Navigátor társalapítója

“Több mint 10 éve foglalkozom keresőoptimalizálással és WordPress SEO-val. Nem az érdekel, hogy mit tanítanak ebben a témában, hanem az hogy mi működik. Mindent kipróbálok, letesztelek, és ha működik, megosztom veled!

Elmondom, milyen keresőoptimalizálási technikákkal tudsz a leghatékonyabban látogatószámot növelni. Megmutatom, hogyan csináld meg a WordPress weboldalad és hogyan optimalizáld. Bemutatom a keresőoptimalizálási és értékesítési szoftvereket amiket 2019-ben már használnod kell. – Mindent kipróbáltam, leteszteltem, így hatékony segítséget fogsz tőlem kapni! – Ami bevált, megmutatom!”