Itt találsz minden információt arról, hogy a Te esetedben és a jelen pillanatban melyik termékünk vagy szolgáltatásunk tud a leggyorsabban keresőoptimalizálási eredményt nyújtani.

Mi a SEO Navigátor – Mi ez a weboldal?

Ezen a weboldalon megmutatjuk, hogy SEO programokkal és professzionális mérésekkel hogyan tudsz a lehető leggyorsabban weboldaladdal felkerülni a Google elejére. És hogy milyen formában tudunk segíteni?

  • Ingyenes esettanulmányok a gyors eredményért!

  • Esettanulmányok kivitelezési útmutatói, hogy le tudd másolni az eredményt!

  • Gyakorlati keresőoptimalizálási könyvek, hogy megértsd a teljes folyamatot!

  • Folyamatosan frissített online magazin technikai leírásokkal, hogy mindent meg tudj csinálni!

Ez az oldal fog segíteni abban hogy átlásd a teljes SEO folyamatot és ne kelljen kísérletezgetned az egyes technikákkal. Elég csak lemásolnod azokat a módszereket amelyekkel mi érünk el eredményeket. Ezen az oldalon mindent megtudhatsz a keresőoptimalizálásról és megismerheted azokat a programokat, szoftvereket amelyek a segítségere lesznek a weboldalad optimalizálás során.

Mivel érdemes kezdened?

Mindenki más és más tudásszinten van a keresőoptimalizálásban. A SEO folyamatosan változik és aki nem követi a változásokat le fog maradni. Érdemes lesz majd átböngészned a teljes weboldalt mert arra törekszünk, hogy minden egyes oldalunkon értékes információkat adjunk az adott témában úgy hogy azt azonnal meg tudd valósítani.

ELSŐ LÉPÉS: Töltsd le ingyenes esettanulmányunkat!

Első lépés amit érdemes megcsinálnod, hogy letöltöd az ingyenes esettanulmányunkat. Ebben a dokumentumban megmutatjuk, hogyan csináltunk fél év alatt közel 1.000.000 lapmegnyitást a Google keresőből. Rövid, tömény információbomba. Megismered gyorsan azokat a lépéseket amire figyelned kell az optimalizálás során.

MÁSODIK LÉPÉS: Ha letöltötted az esettanulmányt kérheted a kivitelezési útmutatóját!

Az esettanulmány gyors infókat ad arról, hogy hogyan érheted el ezt az eredményt. A kivitelezési útmutató lépésről-lépésre meg fogja mutatni, hogy ezt Te hogyan tudod megcsinálni. Több mint 70 oldalas technikai leírás amit csak másolnod kell és máris jönnek a Google látogatók. Töltsd le az esettanulmányt és itt megkaphatod a kivitelezési útmutatót is.

HARMADIK LÉPÉS: „Keresőoptimalizálás a gyakorlatban” – full gyakorlati SEO könyv!

Ha át akarod látni a keresőoptimalizálás teljes folyamatát akkor érdemes megszerezned ezt a könyvet. Ebben a dokumentumban leírjuk a teljes SEO folyamatot az első lépéstől az utolsóig. Megismered a szükséges elméletet. Profin fogsz kulcsszavakat keresni. kialakítod SEO szempontból a weboldalad szerkezetét. megtanulsz úgy szöveget írni, hogy ne csak a Google hanem a látogatók is szeresség. Ha nem kéred a fenti esettanulmányt csak a könyvet akkor itt tudod megnézni a részleteket és kérni a saját példányod.

NEGYEDIK LÉPÉS: Csatlakozz Te is a SEO Navigátor olvasóihoz!

Profin akarsz SEO-zni? Elég volt a sok általános információból? A SEO Navigátor magazin csak színtiszta gyakorlati technikai leírást, videót tartalmaz. Szoftverekkel fogsz mérni és beállítani a tartalmadat úgy ahogy a legnagyobb SEO cégek. Kérd az előfizetésed és ugorj fejest a hatalmas információmennyiségbe.

Ha navigátor előfizető leszel hozzáférést fogsz kapni a zárt Facebook csoportunkhoz ahol szakértőink és a tagok is segítenek ha elakadnál valamelyik SEO folyamatnál.

+1 LÉPÉS: Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le semmiről!

Ha már itt jársz nyomj egy lájkot a Facebook oldalunkra, mert innen fogod megtudni a legfontosabb SEO információkat. itt tesszük közzé a legfrissebb híreket. Szólunk ha figyelned kell mert algoritmus frissítés volt.

Hogyan juthatsz hozzá ezekhez az anyagokhoz?

INGYENES ANYAGOK:

Az ingyenes anyagainkért cserébe csak egy email címet kérünk ahová elküldhetjük őket. Ezen az email címen fogjuk tartani a kapcsolatot. Segítünk a SEO-zás során és küldünk még neked további segítséget, gyakorlati cikkeket, esettanulmányokat, kivitelezési útmutatókat. Ha úgy döntenél, hogy nem szeretnél a jövőben semmilyen információt kapni tiszteletben tartjuk a döntésedet. A leveleink alján lévő linken bármikor kérheted, hogy ne küldjünk több infót.

Szeretnénk, ha olyan eredményeket érnél el mint mi mert abban az esetben – ha látod hogy működik – követni fogsz bennünket és akár pozitívan értékeled a munkásságunkat. Ennyire egyszerű, hogy miért akarunk segíteni ezekkel az anyagokkal. Tégy egy próbát velünk és ígérjük nem fogsz csalódni!

FIZETŐS ANYAGOK:

Mivel mi is az online marketing területén tevékenykedünk így fontosnak tartjuk, hogy Te is használd az új innovatív fizetési megoldásokat. Ezért weboldalunkon a fizetős termékek és szolgáltatások csak bankkártyás fizetéssel érhetőek el. Nem tervezünk más fizetési megoldást bevezetni egyenlőre. A régi fizetési módokkal mint készpénz, banki átutalás és társai nem fogsz találkozni a weboldalunkon.

Már pár ezer forintért bárki kaphat bankkártyát a banki számlájához így ez a fizetés nem lehet akadály. Ha bizalmatlan vagy a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban akkor el kell mondanunk, hogy ez alaptalan. És hogy miért?

Ha bármit megrendelsz a weboldalunkon akkor a bankkártya adatait nem nekünk adod meg hanem a megrendelő gomb megnyomásakor a rendszerünk átirányít a bankkártyás fizetési szolgáltató weboldalára aki a fizetést kezeli. Nálunk ez a szolgáltató a Barion.

Fizetési szolgáltatónk:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013,

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,

Az adatokat az Ő titkosított rendszerükbe írod be aminek következtében végbemegy a fizetés. A bankkártya adataiddal mi nem találkozunk, de a Barion rendszere is titkosítottan kezeli így visszaélésre nincs lehetőség.

A Barion fizetési ablaka, ezzel fogsz találkozni!

A Barion fizetési ablaka, ezzel fogsz találkozni!

Ha átirányítunk a fizetési ablakra a jobb oldali „Fizess bankkártyával!” ablakot kell választanod, ha nincs saját Barion tárcád. Itt megadod a bankkártya adataidat és az email címedet amelyen tudják veled tartani a kapcsolatot, ha valami probléma merülne fel. Elfogadod a szerződési feltételeiket és elindítod a fizetést. Ennyire egyszerű és biztonságos a dolog.

Ha megtörtént a fizetés a rendszer visszairányít a weboldalunkra a további információk oldalra és email-ban is felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük a megrendelt tételeket és – ha rendeltél előfizetést – a belépési adatokat az online magazinba.

Mit kell tudni a SEO Navigátor magazin előfizetésről?

A SEO Navigátor online magazin a prémium kategória a SEO-ban. Itt fogjuk a kezed az optimalizálás során. Gyakorlati cikkeket fogsz kapni az egyes optimalizálási folyamatok elvégzéséhez. Zárt Facebook csoportunkban felteheted a kérdéseidet és segítünk ha elakadsz az optimalizálás során.

ONLINE MAGAZIN ELŐFIZETÉS:

Előfizetni az online magazinunkra ezen az oldalon tudsz!  A tagság egy 30 naponta megújuló tagdíj amelyet a bankkártyáddal egyenlítesz ki. Miért kellett folyamatos előfizetési díj? A keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat és hogy az első lépéstől az utolsóig segíteni tudjuk csak így volt megoldható.

Itt merülhet fel a kérdés, ha az előfizetés folyamatos hogyan szüntetheted meg? A válasz egyszerű. A megrendelési levélben elküldünk egy linket ahol a megrendelésed adatait látod és itt le tudsz iratkozni az előfizetésről. Mi van akkor ha nincs meg ez a levél? Írj az ügyfélszolgálatunknak egy levelet amiben jelzed, hogy nem kéred az előfizetésed. Nem kérdezünk semmi, elfogadjuk döntésedet és töröljük a hozzáférésed és előfizetésed. A hozzáférésed még addig élni fog ameddig ki van fizetve a tagdíjad, de már új hónap fizetése nem lesz megkezdve!

PRO TIPP A MAGAZIN ELŐFIZETÉSHEZ:

Ha kéred az ingyenes esettanulmányunkat és a köszönő oldalon követed az utasításokat kedvezményesen is hozzájuthatsz a magazin előfizetéshez. Mivel több anyagunk iránt is érdeklődsz így megbecsüljük az igyekezeted és csökkentett áron adjuk a magazin előfizetésed. Kérd az esettanulmányt és a többi anyagot itt és mindent olcsóbban kapsz meg mint a fő menüben!

Ügyintézés és vásárlási ügyfélszolgálat!

Ha kérdésed van valamelyik anyagunkkal kapcsolatban azt az adott poszt, bejegyzés vagy cikk alatt tedd fel mert csak így áll módunkban segíteni. Nem tudunk ilyen kérdések esetén ügyfél-szolgálati segítséget nyújtani.

Ha vásárlással kapcsolatos kérdéseid merülnének fel akkor az ügyfélszolgálati email címre az, info [@] seonavigator.hu emailre írj. Mindenkinek megpróbálunk válaszolni 24 óra alatt munkanapokon. A magazin előfizetésed lemondását is ezen az email címen jelezheted, ha nincs meg az előfizetés vásárlásakor kiküldött levél a lemondási linkkel.