[ratings]

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy hosszú munkával töltött hónapok után végre kimondhatjuk, hogy weboldalunk olyan állapotba került, hogy elindíthatjuk. Ebben a cikkben még nem akarok „szakmázni” csak azt szeretném elmondani, hogy mi történt eddig és mit fogsz találni a weboldalunkon.

Mi ez a weboldal?

2006-óta foglalkozunk keresőoptimalizálással, de hivatalosan csak 2012-óta dolgozunk a szakmában. Rengeteg projektben segédkeztünk a weboldalkészítésen keresztül a teljes keresőoptimalizálási projektek megvalósításáig. Voltak giga méretű projektek és persze dolgoztunk kis és közép-vállalkozóknak is. 2012-tól 2017 elejéig aktívan végeztünk tanácsadásokat, csináltunk saját projekteket és megcsináltuk ügyfeleink keresőoptimalizálási feladatait is.

Rengeteg típusú projekt létezik, ha keresőoptimalizálással akar foglalkozni valaki.

  • Van, amikor csak tanácsot kell adni.
  • Van olyan, amikor már félkész a weboldal és módosítani kell.
  • Van, amikor hibákat kell javítani.
  • Sokszor volt olyan, hogy az ügyfél magának akarta megcsinálni a projektet, tőlünk csak segítség kellett, hogy merre induljon el.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy átlátjuk hogyan működik idehaza a SEO szakma.

És ki kell jelentenünk, hogy a mai napig nincs egy olyan egységes kitaposott út a SEO-ban, ami működne.

Sok az önjelölt SEO szakember, akik pár információ alapján már azt hiszik, hogy SEO guruk és vannak az igazi szakemberek, akiknek az órabére eléri a 100 dollárt is.

Rájöttünk, hogy ha mi csináljuk a keresőoptimalizálási munkát, akkor a mikro, kis és középvállalkozások nagy valószínűséggel azt nem fogják tudni megfizetni. Nemes egyszerűséggel, nem szánnak ennyi pénzt egy olyan projektre, amely nem azonnal hozza az eredményeket.

Az elmúlt évek alatt számtalan olyan ügyfél kereste meg a cégünket, akik maguk akarták SEO-zni a weboldalaikat. Valamikor 2017 elején jött az ötlet, hogy össze kellene rakni egy olyan segítség-projektet amivel a mikro vállalkozások tudnak SEO-zni, viszont a mi időnket nem kell megfizetniük.

Valójában, ha ezt sikerül megoldani egy win-win helyzet alakul ki, amiben mind a két fél jól jár. Mi sok embernek tudunk minimális árért segíteni, viszont ezek az emberek olyan segítséget kapnak, amellyel olyan szinten be tudják optimalizálni a weboldalukat, hogy az folyamatosan látogatókat kapjon a Google-ből.

Megvolt az ötlet, hogyan lesz szabad időnk és hogyan lesznek eredményeik az ügyfeleknek. Elkezdődött a SEO Navigátor projekt kidolgozása. Az elképzelés az volt, hogy mi leírjuk a tapasztalatainkat és az olvasóink ezt le tudják másolni. Sok más iparágban működött ez az üzleti modell, nálunk miért ne működne.

Hogyan működik a SEO Navigátor?

A fő csapásvonal az, hogy olyan segítséget adjunk, amelyekkel apránként, vagy teljes egészében megoldható legyen egy keresőoptimalizálási projekt. Ehhez szükségesek olyan kiadványok és oktató jellegű írások, amelyeket könnyedén bárki le tud másolni.

2012 és 2017 között ügyfeleknek dolgoztunk. Eközben futtattunk saját teszt projektet. Jött az ötlet, ha már ez a projekt ilyen jól sikerült és teszt lévén még pénzt is kerestünk vele – közel 2 millió Ft hasznot hozott (AdSense reklám és weboldal eladás) minimális időráfordítással – miért is ne mutatnánk meg, hogyan csináltuk.

„Így csináltunk 6 hónap alatt 400.000 látogatót” esettanulmány.

“Így csináltunk 6 hónap alatt 400.000 látogatót” esettanulmány AdSense bevétele.

Ehhez már Te is hozzájuthatsz ez az „Így csináltunk 6 hónap alatt 400.000 látogatót” esettanulmány. Ha még nem töltötted le, akkor ne gondolkozz sokat, ebben benne vannak a fő mérföldkövek, amikre figyelni kellett, hogy elérjük ezt az eredményt. Megvolt az első dokumentum, amivel tudunk segíteni!

Ez a PDF dokumentum feltételezi, hogy valamilyen szinten értesz a keresőoptimalizáláshoz, így nem tértünk ki részletesen arra mit hogyan csináltunk. Az elmúlt évek tapasztalatai azt sugallták, hogy aki nekiáll a keresőoptimalizálással foglalkozni, már valamilyen szinten ismeri a technikákat. Természetesen voltak olyanok is, akik teljesen 0-áról indultak!

Jött a következő ötlet, ha már vannak olyan érdeklődők, akik időt szeretnének spórolni, és nem akarnak bíbelődni egy-egy részfeladat megvalósításának kitalálásával, segítsünk nekik is.

Elkészítettük az esettanulmány kivitelezési útmutatóját, ami több mint 100 oldal lett. Nem kell találgatni, mindent leírtunk lépésről-lépére mit kell tenned, hogy ilyen rövid idő alatt Te is ennyi embert tudj szerezni és akár ennyi pénzt tudj keresni. – Ha érdekel ez a kivitelezési útmutató, akkor ezt le tudod tölteni itt.

Tovább léptünk! Ne csak esettanulmány legyen – igaz hogy ez a gyors út a sikerhez – hanem legyen egy könyvünk is ami a gyakorlati keresőoptimalizálást mutatja be.

Mindenki könyvet ír, mi miért ne tennénk mi is azt. A szakmához mondhatjuk hogy értünk, így leírjuk azt hogy hogyan optimalizálunk az első lépéstől az utolsóig. Talán majd ez a könyv lesz a SEO Navigátor zászlóshajója. Folyamatosan fogjuk frissíteni, így ha ezt megszerzed magadnak itt, mindig lesz naprakész információd a keresőoptimalizálásról. Ez nem egy elméleti könyv, hanem színtiszta gyakorlat. Olvasd és csináld könyv.

Már a fentiekből is láthatod, hogy mennyi segítséghez juthatsz, mondjuk egy keresőoptimalizálási tanácsadás árának töredékéért. Ez volt a cél! Azok is tudjanak eredményeket elérni, akik kevesebb pénzel csinálnak vállalkozást. Valójában ez lesz majd a nagy segítség, és nem a folyamatos kiadással járó kattintás alapú hirdetés.

Az Online Katapult weboldala.

Az Online Katapult weboldala.

Na jó, de mi van ha elakadsz a keresőoptimalizálás alatt? Ki fog segíteni? Igen itt léptünk még egy szintet és köszönet az Online Katapultos fiúknak a klub ötletért.

Miért is ne csinálnánk egy magazint szakmai cikkekkel és egy klubot zárt Facebook csoporttal, hogy ha kell, akkor személyesen tudjunk segíteni. Ez lett a SEO Navigátor Magazin aminek a részleteiről itt olvashatsz!

Valahogy így állt össze a projekt. Itt tartunk most!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Mint említettem a SEO Navigátor egyik fő terméke a „Keresőoptimalizálás a gyakorlatban” könyvünk, ennek a frissített példánya mindig a postaládádban fog landolni, ha kéred az örök-élet garanciát.

Továbbiakban minden keresőoptimalizálási problémára egy-egy szakmai cikk fog várni a magazinban. Terveink között van, hogy más SEO szakemberek írásait is publikálni fogjuk, így is kiegészítve azt a tudást, amit tőlünk szerezhetsz meg.

6913,97%-os látogatószám növekedés egy év alatt!

6.913,97%-os látogatószám növekedés egy év alatt!

A magazinunk teljes egészében felöleli majd a SEO, WordPress optimalizálás témaköröket. Segítséget nyújt az optimalizálás során, bármilyen problémába ütköznél. Ja és a legjobbat még nem is mondtam!

Ha előfizetsz a SEO Navigátor Magazinra, akkor tagja leszel a zárt Facebook csoportunknak is, ahol nem csak a tagok, hanem a szakértőink is segíteni fognak a keresőoptimalizálás alatt.

Láthatod, mindent megteszünk azért, hogy egy olyan tudásbázist hozzunk létre, ahol minden kérdésedre megkapod a választ és olyan közösséget építsünk, ahol a tagok egymást, és a szakértőink titeket segítenek az optimalizálás ideje alatt.

Mit találsz az oldalunkon?

Mivel ez az első cikkünk, így sok tartalom most még nincs. Viszont ha érdekel a keresőoptimalizálás, akkor itt kezd az olvasást. Nem lett kicsi a cikk, de érdemes elolvasni, rászánni az időt mert így egyből át fogod látni a teljes SEO folyamatot.

Van egy másik értékes tartalmunk is ahol a Google algoritmus frissítéseit követheted. Ez azért lesz jó Neked, mert ha a weboldalad helyezése vagy a látogatószám zuhan, akkor megnézheted, hogy Te hibáztál vagy a Google módosított valamit, ami miatt ezek a nem várt események bekövetkeztek.

Könnyedén követheted a Google algoritmus frissítéseket.

Könnyedén követheted a Google algoritmus frissítéseket.

A magazin cikkek sokszor fognak kitérni olyan dolgokra, hogy milyen tárhelyet érdemes alárakni a weboldalnak, vagy milyen kiegészítőket kell használni az egyes részfeladatokhoz. Lesz arról szó, hogy ilyen és ilyen programokkal tudod az egyes feladatokat megcsinálni. Ezekről az információkról ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Ha eldöntötted, hogy veszel tőlünk valamit, csak nem tudod hogy indulj el és mivel kezd, akkor érdemes átnézni a vásárlást segítő oldalunkat. Így biztos, hogy tiszta képet kapsz arról, hogy mi lenne a legjobb megoldás az adott problémádra.

.. És egy jó tanács a végére.

Most hogy így végére értünk a „tárlatvezetésnek” nézd át azokat a javasolt oldalakat, amiket a cikkünkben találsz és gyere vissza pár nap múlva. Addigra biztosan fog valami új és használható információ várni a magazinban! Ha van véleményed, javaslatod vagy észrevételed akkor azt nyugodtan tedd fel a cikkünk alatt, mindenkinek szívesen válaszolni fogunk!

Jó tanulást és megvalósítást, valamint látogatószerzést kívánunk Neked. Köszönjük, hogy erre a nem „szakmázós” cikkre rászántad az idődet!