[ratings]

A keresőoptimalizálás sikere nagyban múlik azon, hogy milyen linkek mutatnak a weboldaladra. Ezeket a linkeket hívjuk backlinkeknek. Ha ez a linkhálózat egy picit is spam jelleget mutat, akkor a Google első helyének a megszerzése sem fog összejönni. Ebben az oktatóanyagban bemutatom a SEO SpyGlass backlink ellenőrző funkcióját. Ha elolvasod a cikket, akkor ezek után nem fog gondot okozni egy backlink elemzés elkészítése, és a linkhálózat korrigálása SEO szakember segítsége nélkül.

Ebben a cikkben végig megyünk a teljes backlink elemzés folyamatán. Megismered az alapfogalmakat, amik szükségesek a méréshez. Bemutatom neked a SEO SpyGalass linkelemző eszközt, és beállítjuk, hogy a mérés során használható adatokat kapj. Megmutatom azokat az értékhatárokat, amiket ha átlépsz, akkor nem előre halad a weboldalad a Google találati listájában, hanem visszafele.

SEO SpyGlass konkurencia linkhálózat, és backlink ellenőrző eszköz.

SEO SpyGlass konkurencia linkhálózat, és backlink ellenőrző eszköz.

Érdemes rászánni az időt erre a szakmai cikkre, mert a keresőoptimalizálás sikere nagyban függ a weboldaladra mutató linkek összetételétől, és az sem elhanyagolható tény, hogy rengeteg pénzt tudsz magadnak megspórolni, ha ezt nem egy SEO szakember fogja neked megcsinálni.

Összegzés a backlinkelemzés szuperposzthoz!

A backlink hálózat optimalizálása az egyik legfontosabb dolog, ha egy Google helyezés megszerzése a cél. Fontos ez a feladat akkor is, ha linképítésre szánjuk magunkat. Ha nincsenek meg ezek az információk, és elborul a linkhálózat kényes egyensúlya, akkor nagyon sokáig nem jutunk a Google elejére. Rosszabb esetben úgy is járhatsz, mint az oldal tetején látható példában szereplő weboldal.

A SEO SpyGlass backlink ellenőrző eszköze ennek a részfeladatnak a kivitelezésében tud nagyon nagy segítséget nyújtani, főleg akkor, ha úgy használod, ahogy én bemutattam. Pontos adatok alapján tudsz dolgozni, és döntéseket hozni, amik nem fogják veszélyeztetni a weboldalad egészségét.

Ha mással csináltatod a linképítést, akkor tartozol neki annyival, hogy a linkhálózatod rendbe legyen, mert ha egy eleve hibás backlink hálózatra kezdenek el építeni linkeket, akkor nagy baj is lehet, és általában ilyenkor a linképítő szakembert szokták szidni.

Könnyítsd meg a magad és a linképítő munkáját, hogy egy tökéletes backlink hálózattal rendelkező weboldallal kelljen dolgozni. Így éred el leghamarabb a Google első helyét!

Ez a cikk is körülbelül 5.000 szó lett, amiben megpróbáltam nagyon alaposan körbejárni a témát, hogy minden apró részlet tisztázásra kerüljön. Ha mégis maradtak kérdéseid, tedd fel itt a poszt alatt, vagy a zárt Facebook csoportunkban!

Használjátok, haszonnal ezt a szakmai cikket!